Service- & underhållsavtal för WordPress

WordPress - fast problemfritt - för
33 SEK per dag

Ange "COVID" för 32% rabatt, ingen bindningstid & månadsbetalning. Gäller fram till den 14e maj.

En webbplats ska generera affärer, inte huvudvärk.

Dagliga Backups

Varje morgon under småtimmarna (när du har som minst trafik) tar vi en backup av hela siten som vi kan återställa till vid behov.

365 dagar om året.

24/7 Upptidsmonitorering

Vi pingar din webbplats varje minut och meddelar dig via SMS/Mail om den skulle gå ner. Vi agerar first-responder och kommer på direkten att börja undersöka vart problemet är för att försöka få den live igen så snabbt som möjligt. Utöver det får vi också en trendlinje över svarstider.

Säkerhetsmonitorering

Att förhindra är alltid mer kostnadseffektivt än att städa upp. Vi monitorerar din webbplats 24/7, 365 dagar om året för att hitta säkerhetshål och leverera proaktiva åtgärdsförslag.

Uppdateringar

Din hemsida blir kontinuerligt uppdaterad med det senaste versionerna av core, plugins & teman. Efter varje uppdatering testas funktionalitet & design för att säkerställa att inget har ”gått sönder”. Om så vore fallet återställer vi från vår backup och levererar ett åtgärdsförslag.

Snabbhetsoptimering

Vi optimerar kontinuerligt bilder, databasen samt finjusterar cachningen för att säkerställa att din hemsida är så snabb som den bara kan vara.

+ 75 minuter varje månad

För support, tips, proaktiva förbättringar på webbplatsen & strategisk rådgivning för bättre resultat.

Våra löften

Varför?

Vad skiljer nordpress från liknande tjänster

Om du önskar får du tillgång till en dedikerad kontaktperson, som lär känna dig och din verksamhet på djupet.

En hemsida är för många verksamheter den viktigaste tillgången. Vi servar den 365 dagar om året.

Du behöver aldrig vänta mer än 12h på ett svar, oavsett om det är dag, natt eller helg.

Vi hanterar inloggningsuppgifter och känslig data med fokus på total säkerhet. Vi kan också hjälpa Er att säkra upp detta internt.

Kortfattat så beror det på en sak: Automatisering

Teamet bakom nordpress har byggt webbplatser i WordPress i 14 år, lanserat hundratals hemsidor och hanterat stora, globala sådana. Genom åren har vi tagit fram processer som säkert & effektivt ersätter mycket manuellt arbete.

Utöver det har vi automatiserat våra interna processer, från kundanskaffning till fakturering & uppföljning. Där sparar vi ihop massvis med tid, som vi istället lägger på att hålla nere priset för dig utan att tumma på kvalitén.

Självklart! mejla oss på hej+akut@northside.se så hjälper vi dig att återställa siten och se till att det aldrig händer igen!

Med tanke på allt som ingår, samt de 75 minuterna per månad, så hamnar vårt jämförelsepris på cirka 300 SEK/h. Japp, det är rätt galet att få tillgång till riktiga specialister till det priset.

Tyvärr. Inte i dagsläget. Vi försöker att hålla nere vår genomsnittliga svarstid för alla kunder istället.

Om du behöver vår assistans för åtgärder som ligger utanför serviceavtalet så är vårt timpris:
Vid helårsavtal: 760 SEK/h.
Vid halvårsavtal: 960 SEK/h.
Vid månadsavtal: 1260 SEK/h

Vi fakturerar per påbörjad timme, och påbörjar arbete efter godkänd timuppskattning per mail (Du kommer alltså aldrig få en faktura-chock)

Tyvärr, för att hålla nere våra priser förlitar vi oss på våra älskade processer. Vi kan därför inte göra någon speciallösning, men tar gärna emot feedback på hur vi kan göra det bättre för alla våra kunder samtidigt!

Vanliga frågor

FAQ

Frågor som ofta uppstår