Service- & underhållsavtal för WordPress

Få WordPress att fungera för dig.

För endast 33 SEK per dag får du en webbplats som är:

Säker

Säkerhet & webbplatsens integritet är alltid vår högsta prioritet. Vi arbetar kontinuerligt för att din site ska hamna så nära nordpress-säkerhet som möjligt.

Snabb & Online

Vi gör allt i vår makt för att öka snabbheten, minska belastningen på servern och maximera upptiden. Allt ifrån att optimera databaser till finjustering av cachen.

underhållsfri

Kort & gott, alla fördelarna med WordPress, utan nackdelarna. Dessutom får du tillgång till kostnadseffektiv support som känner din webbplats, när du behöver.

"Nu är WordPress problemfritt för oss. Vi behöver inte tänka på driften, snabbheten eller säkerheten längre och kan fokusera på att bygga vår marknadsföring & verksamhet istället."

Christian Johansson
VD, Riada AB.

Dagliga Backups

Varje morgon under småtimmarna (när du har som minst trafik) tar vi en backup av hela siten som vi kan återställa till vid behov.

365 dagar om året.

24/7 Upptidsmonitorering

Vi pingar din webbplats varje minut och meddelar dig via SMS/Mail om den skulle gå ner. Vi agerar first-responder och kommer på direkten att börja undersöka vart problemet är för att försöka få den live igen så snabbt som möjligt. Utöver det får vi också en trendlinje över svarstider.

Säkerhetsmonitorering

Att förhindra är alltid mer kostnadseffektivt än att städa upp. Vi monitorerar din webbplats 24/7, 365 dagar om året för att hitta säkerhetshål och leverera proaktiva åtgärdsförslag.

Uppdateringar

Din hemsida blir kontinuerligt uppdaterad med det senaste versionerna av core, plugins & teman. Efter varje uppdatering testas funktionalitet & design för att säkerställa att inget har ”gått sönder”. Om så vore fallet återställer vi från vår backup och levererar ett åtgärdsförslag.

Snabbhetsoptimering

Vi optimerar kontinuerligt bilder, databasen samt finjusterar cachningen för att säkerställa att din hemsida är så snabb som den bara kan vara.

+ 30 minuter varje månad

För support, tips, proaktiva förbättringar på webbplatsen & strategisk rådgivning för bättre resultat.

ONBOARDING

Under månad 1 kommer vi igång med fundamentet. Vi gör en komplett audit av din site samt kod och kommer med ett åtgärdsförslag i tre nivåer, prioriterat efter vad som är mest kritiskt.

Om kritiska säkerhetshål upptäcks här meddelar vi dig om detta, samt tar fram ett åtgärdsförslag ytterst snabbt.

Under uppstartsauditen kollar vi också efter brutna länkar, bruten funktionalitet & andra optimeringsmöjligheter som gör att sitens helhet för besökaren blir bättre.

Vi påbörjar också den dagliga förvaltningen och sätter igång:

  • Dagliga backups
  • Upptidsmonitorering
  • Säkerhetsmonitorering
  • Uppdateringar av Core, Plugins & Teman

Under månad 2 så är förvaltningen i full gång.

Du märker nu att din WordPress webbplats blir snabbare & snabbare samtidigt som du får en högre total upptid (tiden när din hemsida kan nås av besökaren)

Mot mitten av månad två får du din första avrapportering för driften. Optimeringsförslag och potentiella förbättringar hamnar i din inkorg kontinuerligt.

Du spenderar inte längre tid på att underhålla de tekniska aspekterna av hemsidan, och får nu mer tid till att skapa bättre innehåll till den, serva dina kunder eller förbättra era interna processer. Samtidigt som slutresultatet blir bättre.


Ditt nordpress team har nu bra koll på din site och hur den är uppbyggd.

Arbetet går allt effektivare och förhoppningsvis har vi nu med samlade krafter lyckats åtgärda de mest kritiska problemen ur säkerhets, drift eller snabbhetssynpunkt på din webbplats.

Tiden som tidigare har lagts på mer tekniska aspekter och att bygga en korrekt grund för hemsidan kan nu läggas på att förbättra konverteringsgraden genom att vi tillhandahåller, och i många fall också utför, de optimeringsförslag som kommer från vår digitala strateg & konverteringsoptimerare.

Den dagliga driften fortlöper.

Tiden med ovisshet & stress inför webbplatsens tekniska uppbyggnad och tekniska aspekter är nu förbi. Du har en gedigen koll på vad som är bra och vad som kan orsaka problem i framtiden när det kommer till siten.

Rapporten du får från oss i slutet på varje månad blir lite beroendeframkallande & du känner att du jagar lite efter den där månaden med 100% upptid och svarstid under sekunden.

Innan månad 48 har du antagligen påbörjat bygget av den nya, uppdaterade webbplatsen.

Inför detta har du samlat ihop alla åtgärdsförslag, optimeringsförslag och de månatliga rapporterna från oss och sparar därmed kronor i tiotusental, tid i veckor och pallar med kaffé i energi när det kommer till det annars ofta svåra arbetet med den nya webbplatsen.

Månad 49 och framåt? Risken, eller chansen, att ni nu har växt verksamheten, blivit flera och kanske lyckats rekrytera kompetensen som behövs för att utföra nordpress arbete internt finns.

Men förhoppningsvis kan vi här också få möjligheten att bevisa att vår kontinuerliga satsning på våra processeffektivitet gör att det fortfarande blir mer kostnadseffektivt att fortsätta med oss framåt också! 

Våra löften

Varför?

Vad skiljer nordpress från liknande tjänster

Om du önskar får du tillgång till en dedikerad kontaktperson, som lär känna dig och din verksamhet på djupet.

En hemsida är för många verksamheter den viktigaste tillgången. Vi servar den 365 dagar om året.

Du behöver aldrig vänta mer än 12h på ett svar, oavsett om det är dag, natt eller helg.

Vi hanterar inloggningsuppgifter och känslig data med fokus på total säkerhet. Vi kan också hjälpa Er att säkra upp detta internt.

Kortfattat så beror det på en sak: Automatisering

Teamet bakom nordpress har byggt webbplatser i WordPress i 14 år, lanserat hundratals hemsidor och hanterat stora, globala sådana. Genom åren har vi tagit fram processer som säkert & effektivt ersätter mycket manuellt arbete.

Utöver det har vi automatiserat våra interna processer, från kundanskaffning till fakturering & uppföljning. Där sparar vi ihop massvis med tid, som vi istället lägger på att hålla nere priset för dig utan att tumma på kvalitén.

Starta din kostnadsfria prövoperiod och skriv till oss i chatten i högra hörnet. Vi kommer att kunna hjälpa dig snabbt, och hjälpa dig mot en verklighet där det inte händer igen!

Med tanke på allt som ingår, samt de 75 minuterna per månad, så hamnar vårt jämförelsepris på cirka 300 SEK/h. Japp, det är rätt galet att få tillgång till riktiga specialister till det priset.

Tyvärr. Inte i dagsläget. Vi försöker att hålla nere vår genomsnittliga svarstid för alla kunder istället.

Om du behöver vår assistans för åtgärder som ligger utanför serviceavtalet så är vårt timpris: 
Vid halvårsavtal: 860 SEK/h.
Vid månadsavtal: 1260 SEK/h

Vi fakturerar per påbörjad timme, och påbörjar arbete efter godkänd timuppskattning per mail (Du kommer alltså aldrig få en faktura-chock)

För att hålla nere våra priser förlitar vi oss på våra älskade processer. Vi kan därför inte göra någon speciallösning, förutom att erbjuda fakturering vid helårsbetalning i förskott.

Det ska dock tilläggas att om du väljer att betala helårsvis så ”låser” du upp ett kraftigt rabatterat timpenning för vidareutveckling, utökad support och åtgärder utanför avtals-scopet!

Vanliga frågor

FAQ

Frågor som ofta uppstår